ZIMMER ROHDE Υφάσματα Εξωτερικών Χώρων | CRIPE S.A.
Οι σχεδιαστές της Z+R συνεργάζονται με υφαντουργούς και βαφείς από όλο τον κόσμο, ερευνούν προσεκτικά όλα τα υλικά, και παντρεύουν τη σύνθεση με την ύφανση.
ZIMMER ROHDE Υφάσματα Εξωτερικών Χώρων, Υφάσματα Outdoor
30662
page-template-default,page,page-id-30662,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Zimmer-Rohde-logo

H Zimmer+Rohde (Z+R) είναι εδώ και τέσσερις γενιές συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην αισθητική και τη συγκινησιακή διάσταση των υφασμάτων και της επίπλωσης, επιτυγχάνει τη δημιουργία μίας ατμόσφαιρας όπου παραδοσιακό και μοντέρνο συνυπάρχουν αρμονικά και αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Οι σχεδιαστές της Z+R συνεργάζονται με υφαντουργούς και βαφείς από όλο τον κόσμο, ερευνούν προσεκτικά όλα τα υλικά, και παντρεύουν τη σύνθεση με την ύφανση. Με αυτόν τον τρόπο, η παραγωγή ενός υφάσματος υψηλής ποιότητας γίνεται εταιρική φιλοσοφία. Η εξέλιξη της εταιρείας σε μία από τις ηγετικές υφαντουργικές εταιρείες του κόσμου έχει αποφέρει σημαντικές συνεργασίες με άλλους οίκους (Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Warner Fabrics και Travers). Μαζί διατηρούν την παραδοσιακή μαγεία του υφάσματος και με το διαφορετικό τους χαρακτήρα κοσμούν την καθημερινή ζωή με ξεχωριστή αισθητική.

www.zimmer-rohde.com

ZIMMER + ROHDE

Caribbean Stripe

 

Ανθεκτικό ύφασμα ταπετσαρίας με διακοσμητικό ριγέ μοτίβο. Αυτό το στιβαρό ύφασμα έχει μια εκφραστική διαγώνια ύφανση που προσδίδει επιδεικτική κομψότητα στην επιφάνειά του. Μέσα ή έξω, ως ταπετσαρία ή μαξιλάρια: Το CARIBBEAN STRIPE θα προσδώσει ένα άγγιγμα κομψότητας και πρακτικής ποιότητας σε καναπέδες, πολυθρόνες και ξαπλώστρες. Το CARIBBEAN CHECK και το CARIBBEAN STRIPE, και τα δύο υφάσματα ταπετσαρίας που συνδυάζονται μεταξύ τους με το χρώμα.

Caribbean Check

 

Το κομψό μοτίβο chequerboard φαίνεται υφασμένο σε αυτό το ανθεκτικό ύφασμα ταπετσαρίας. Μέσα ή έξω, ως ταπετσαρία ή ως μαξιλάρια: Το CARIBBEAN CHECK θα φέρει ένα άγγιγμα κομψότητας και πρακτικής ποιότητας σε καναπέδες, πολυθρόνες και ξαπλώστρες. Τα υφάσματα CARIBBEAN CHECK και CARIBBEAN STRIPE συνδυάζονται μεταξύ τους με το χρώμα.

Savannah

 

Ένα μονόχρωμο ύφασμα ταπετσαρίας για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η ευχάριστα ξηρή αίσθηση και η φυσική εμφάνιση κάνουν το SAVANNAH ένα τέλειο βασικό ύφασμα με πολλές χρήσεις, όπως ταπετσαρίες ή μαξιλάρια ρίψης, καθώς και ως κάλυψη παραθύρων ή διαχωριστικά δωματίων.

Cadiz

 

Ένα εκλεπτυσμένο, μινιμαλιστικό, απομίμησης δέρμα με μια υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας. Κερδίζει τις εντυπώσεις όταν χρησιμοποιείται για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών – αλλά επίσης φαίνεται υπέροχο στα μαξιλάρια. Ούτε το άμεσο ηλιακό φως ούτε άλλες καιρικές επιδράσεις αποτελούν πρόβλημα για αυτό το ανθεκτικό ύφασμα ταπετσαρίας. Επιπλέον, ένα ειδικό φινίρισμα προστατεύει την επιφάνεια από υπερθέρμανση.

Gobi

 

Οι αμμώδεις κόκκοι ενός ερήμικού τοπίου αποτέλεσαν την έμπνευση για αυτό το υφασμένο ανάγλυφο Jacquard, ένα εύκολο για φροντίδα και σκληρό ύφασμα ταπετσαρίας ειδικά σχεδιασμένο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η αίσθηση του νήματος bouclé είναι ευχάριστα απαλή.

Curacao

 

Εμπνευσμένο από τις φωτεινές ρίγες των παραδοσιακών χαλιών κιλίμ, το Curacao ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τους εκφραστικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Χάρη στα πρακτικά χαρακτηριστικά του, αυτό το πολύχρωμο ύφασμα μπορεί να προσθέσει πινελιές φρεσκάδας σε όλους τους χώρους διαβίωσης, τόσο εντός όσο και εκτός.

Levante

 

Αυτό το τεχνητό δέρμα με ρεαλιστική υφή, αναπτύχθηκε για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Με τη γκάμα χρωμάτων σε κλασικούς δερμάτινους τόνους, μπορούν να δημιουργηθούν ολόκληροι κόσμοι χρωμάτων, είτε σε αρμονία με φυσικές αποχρώσεις είτε ως ουδέτερη βάση για έντονα χρωματισμένα μαξιλάρια.

Libeccio

 

 

Το Libeccio, με την καινοτόμο εμφάνιση του πλεκτού, είναι ελαφρώς ελαστικό και κατά συνέπεια πολύ κατάλληλο για πιο χαλαρές υφασμάτινες ταπετσαρίες και για εκλεπτησμένης ραφής μαξιλάρια. Ανθεκτικό σε λεκέδες και το φως, το Libeccio εμπλουτίζει κάθε χώρο χαλάρωσης, εντός και εκτός.

Tonga

 

Tonga: ένα βασικό ύφασμα με λίγη προστιθέμενη πολυτέλεια. Το εκλεπτυσμένο ύφασμα ταπετσαρίας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διαθέτει δίχρωμη υφασμένη υφή, με αποτέλεσμα μια κανονική, ελκυστική και λεπτομερή εμφάνιση. Οκτώ φιλόξενα χρώματα ταπετσαρίας για καρέκλες, παγκάκια και καναπέδες, είτε στο χώρο ηλιοθεραπείας σε ένα spa είτε στη βεράντα.

Patio

 

PATIO is a durable fabric for indoor and outdoor applications. The all-rounder is resistant to all types of weather, sea/chlorinated water and even sunscreen. Due to the abstract allover pattern and carefully designed fabric structure, PATIO is suitable for both round and square-shaped furniture.

ZIMMER + ROHDE