ZIMMER + ROHDE Υφάσματα | CRIPE S.A.
418
page-template-default,page,page-id-418,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Zimmer-Rohde-logo

H Zimmer+Rohde (Z+R) είναι εδώ και τέσσερις γενιές συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην αισθητική και τη συγκινησιακή διάσταση των υφασμάτων και της επίπλωσης, επιτυγχάνει τη δημιουργία μίας ατμόσφαιρας όπου παραδοσιακό και μοντέρνο συνυπάρχουν αρμονικά και αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Οι σχεδιαστές της Z+R συνεργάζονται με υφαντουργούς και βαφείς από όλο τον κόσμο, ερευνούν προσεκτικά όλα τα υλικά, και παντρεύουν τη σύνθεση με την ύφανση. Με αυτόν τον τρόπο, η παραγωγή ενός υφάσματος υψηλής ποιότητας γίνεται εταιρική φιλοσοφία. Η εξέλιξη της εταιρείας σε μία από τις ηγετικές υφαντουργικές εταιρείες του κόσμου έχει αποφέρει σημαντικές συνεργασίες με άλλους οίκους (Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Warner Fabrics και Travers). Μαζί διατηρούν την παραδοσιακή μαγεία του υφάσματος και με το διαφορετικό τους χαρακτήρα κοσμούν την καθημερινή ζωή με ξεχωριστή αισθητική.

www.zimmer-rohde.com

Z + R

Η Νέα Συλλογή Υφασμάτων Modern Graphics

Zimmer Rohde-Modern Graphics-ZR-007

MODERN GRAPHICS

 

Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη σε μοντέρνα γραφικά που λειτουργούν ως πολιτιστική απελευθέρωση, πρωτοποριακή πειθαρχία νέων, καθαρών αισθητικών και τεχνικών καινοτομιών. Η αισθητική της τέχνης και της αρχιτεκτονικής όπως τις γνωρίζουμε σήμερα, επηρεάστηκαν σημαντικά από τη βιομηχανική επανάσταση. Οι νέες μέθοδοι παραγωγής έγιναν μια επιλογή για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα ήταν η μεταμόρφωση των δημιουργικών διαδικασιών του τρόπου συνεργασίας της τέχνης και της βιομηχανίας. Η γραφική τέχνη γνώρισε μια σχεδόν επαναστατική ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές εκτύπωσης που έδωσαν στους εικαστικούς καλλιτέχνες την ευκαιρία να απελευθερωθούν από τις παραδοσιακές διαδικασίες, προωθώντας την πολιτιστική αλλαγή για την οποία η σύγχρονη εποχή είναι τόσο γνωστή σήμερα. Η νέα συλλογή από το Zimmer + Rohde αποκτά το πνεύμα της νεωτερικότητας με τα σχέδια και τα χρώματα, αλλά και με την ανάπτυξη της πρώτης ποιότητας 100% ανακυκλωμένου υφάσματος που ονομάζεται RE-MIX.

 

 

The Collecting Book

The Brochure

Z + R

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ZIMMER + ROHDE

BOTANICAL GARDEN

 

 Ακριβώς όπως σε ένας βοτανικός κήπος, καλλιεργείται φέρνοντας τάξη στην πλούσια άγρια φύση της χλωρίδας και της πανίδας,  έτσι και ο σχεδιασμός αυτής της συλλογής βασίζεται σε προηγμένες τεχνολογίες κλωστοϋφαντουργίας και προσφέρει όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που απαιτούν τώρα οι πελάτες. Το πνευματικό ταξίδι της συλλογής μέσα στο χρόνο αρχίζει στον πρώτο βοτανικό κήπο του 16ου αιώνα και κορυφώνεται στα έξυπνα δωμάτια του μέλλοντος.

 

 

The brochure

Z + R

CIRCUS

 

Η συλλογή CIRCUS είναι ένας φόρος τιμής στο τσίρκο και στο πώς συνδυάζει αριστοτεχνικά το θέαμα και τη δεξιοτεχνία. Εκτός από την πολύχρωμη και πομπώδη εμφάνισή της, αντιπροσωπεύει εξαιρετικά και την επιδεξιότητα.

 

 

The brochure

Z + R

WONDERLAND

 

Η συλλογή Wonderland είναι ένα αφιέρωμα σε μυθικές τοποθεσίες, σε παραμυθένιους και ονειρεμένους κόσμους και στη μαγεία του μέλλοντος. Επιπλέον, με αυτή την συλλογή υφασμάτων, η ZR αποτίει φόρο τιμής στην παραδοσιακή τεχνική. Ωστόσο, αυτή η συλλογή εμπνέεται επίσης από τις νέες δυνατότητες σχεδιασμού που έγιναν εφικτές μέσω της τεχνικής καινοτομίας.

 

 

The brochure

Z + R

METROPOLITAN

 

Όποιος αγαπά τις μεγαλουπόλεις, εύχεται να μπορούσε να ζήσει στο σπίτι, το δυναμισμό τους, την ποικιλομορφία τους και τα τόσα πράγματα που έχουν να προσφέρουν. Η Zimmer + Rohde εμπνεύστηκε από αυτές τις μοναδικές μητροπολιτικές εμπειρίες-αστικές, αυθεντικές και υπαινικτικές. Εδώ η γνήσια κομψότητα συναντά τη δημιουργική μαστοριά. Η συλλογή Metropolitan εμπεριέχει την ψυχή της μεγαλούπολης, κάτι που φανερώνεται ολοκάθαρα σε κάθε design.

 

The brochure

Z + R

DESTINATIONS

Ξεκινώντας μια ταξιδιωτική αποστολή σε όλο τον κόσμο του 21ου αιώνα ανακαλύπτει την θαυμαστή ποικιλία του πλανήτη μας σε τόπους και κουλτούρες. Κάθε ύφασμα σ’ αυτή τη συλλογή είναι ένα πολύτιμο σουβενίρ των περιπλανήσεών της σε όλο τον κόσμο.

The brochure

Z + R

SELECTION

Η Selection , η νέα συλλογή από την Zimmer + Rohde, ξεχωρίζει για τη διακριτική κομψότητα και τα συλλεγμένα με το χέρι κομμάτια ποιότητας που κατασκευάζονται με τη χρήση σύνθετων διαδικασιών παραγωγής.

Z + R

CINEMA

Η νέα συλλογή της Zimmer + Rohde, είναι πλημμυρισμένη από ζωηρά χρώματα και κομψά μοτίβα , αναφορά στη χρυσή εποχή του σινεμά και των λαμπερών του αστέρων.

Z + R

TALENTS

Η νέα συλλογή Zimmer + Rohde απαρτίζεται από μια γκάμα σοφιστικέ υφασμάτων διαφορετικών στιλ που κινούνται από τον ευρηματικό εντυπωσιασμό ως την ήσυχη κομψότητα.

Z + R

ENSEMBLE

Οι καλλιτεχνικές χορογραφίες είναι η πηγή έμπνευσης για την Ensemble, τη νέα συλλογή της Zimmer + Rohde. Ο φίνος συνδυασμός επιφανειών, χρωμάτων, μοτίβων και διακριτικών μονόχρωμων υφασμάτων δημιουργούν ένα σύμπαν αρμονίας και ρυθμού για κάθε δωμάτιο.

Z + R

SYMPHONY

Η Symphony, η νέα φθινοπωρινή συλλογή της Zimmer + Rohde, παρουσιάζει ένα καινούργιο κόσμο χρωμάτων, μοτίβων και υλικών.

Z + R

PARADISE

Η νέα εντυπωσιακή συλλογή Paradise της Zimmer + Rohde συνδυάζει τη ζωτικότητα, την ποικιλία και τον πλούτο. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από πολλές πηγές , χρησιμοποιώντας χρώματα όπως το ροδί, το κίτρινο του σαφράν και το μπλε του παγωνιού.

Z + R

CASUAL AND NATURAL CHIC

Οι άφθονες αντιθέσεις—αυτό χαρακτηρίζει τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Zimmer + Rohde- ενσωματώνουν μια μεγάλη γκάμα επιρροών.

Z + R

NATURAL ELEGANCE

Τίποτα δεν απολαμβάνουν περισσότερο οι αισθήσεις μας όσο τη φύση. Ξανά και ξανά, τα φυσικά χρώματα και σχήματα μας διεγείρουν για μια ακόμα φορά. Η συλλογή Natural Elegance αντιπροσωπεύει τη διαχρονική ομορφιά των φυσικών υλικών, όπως είναι το μετάξι, το λινό ή το βαμβάκι, σε πλούσιους και θερμούς τόνους, όπως μελί ή χακί. Έντονες αποχρώσεις του βατόμουρου και δροσερό κίτρινο των εσπεριδοειδών, ξυπνούν μνήμες από Μεσογειακά τοπία. Τα γρανιτένια πετρώματα, οι κρυστάλλινοι κόκκοι άμμου ή οι αποχρώσεις του παλιοκαιρισμένου ξύλου έγιναν πηγή έμπνευσης για τη χρωματική παλέτα των φυσικών λινών.