ZIMMER + ROHDE Υφάσματα Επίπλωσης | CRIPE S.A.
H Zimmer+Rohde (Z+R) είναι εδώ και τέσσερις γενιές συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην αισθητική και ...
ZIMMER + ROHDE Υφάσματα, ZIMMER + ROHDE Υφάσματα Επιπλώσεων, ZR Υφάσματα, ZR Υφάσματα Επιπλώσεων
418
page-template-default,page,page-id-418,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Zimmer-Rohde-logo

H Zimmer+Rohde (Z+R) είναι εδώ και τέσσερις γενιές συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην αισθητική και τη συγκινησιακή διάσταση των υφασμάτων και της επίπλωσης, επιτυγχάνει τη δημιουργία μίας ατμόσφαιρας όπου παραδοσιακό και μοντέρνο συνυπάρχουν αρμονικά και αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Οι σχεδιαστές της Z+R συνεργάζονται με υφαντουργούς και βαφείς από όλο τον κόσμο, ερευνούν προσεκτικά όλα τα υλικά, και παντρεύουν τη σύνθεση με την ύφανση. Με αυτόν τον τρόπο, η παραγωγή ενός υφάσματος υψηλής ποιότητας γίνεται εταιρική φιλοσοφία. Η εξέλιξη της εταιρείας σε μία από τις ηγετικές υφαντουργικές εταιρείες του κόσμου έχει αποφέρει σημαντικές συνεργασίες με άλλους οίκους (Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Warner Fabrics και Travers). Μαζί διατηρούν την παραδοσιακή μαγεία του υφάσματος και με το διαφορετικό τους χαρακτήρα κοσμούν την καθημερινή ζωή με ξεχωριστή αισθητική.

www.zimmer-rohde.com

Z + R

Η Νέα Συλλογή Υφασμάτων SOUL SPACES

Η διαχρονική νεωτερικότητα συναντά τη χαλαρή πολυτέλεια, εκλεπτυσμένη και ευέλικτη.

 

Τα σχέδια του οίκου ZIMMER+ROHDE είναι μοντέρνα κλασικά που συνδυάζουν αβίαστα ένα σύγχρονο ήθος με τη διαχρονική κομψότητα. Τα υφάσματα, με προσεκτικά συντονισμένους χρωματικούς συνδυασμούς, έξυπνα κρυμμένη λειτουργικότητα και τολμηρές υπογραφές αποπνέουν ποιοτική δεξιοτεχνία. Ως η πιο ευέλικτη επωνυμία του οίκου, η ZIMMER+ROHDE προσφέρει προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν και να αντιπαρατεθούν για να δημιουργήσουν άνεση σε κάθε εσωτερικό χώρο – είτε πρόκειται για βίλα belle époque είτε για μινιμαλιστικά κυβικά στούντιο.

Soul Spaces – The moodboards

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων CITY VIBES

City Vibes – The moodboards

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων SCETCHBOOK

Scetchbook – The moodboards

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων ATELIER

Atelier – The moodboards

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων PERSONAL LANDSCAPES

Κάθε τοπίο λέει μια ιστορία: Η απεραντοσύνη της θάλασσας, το “δράμα” των βουνών, η “απαλότητα” ενός τοπίου στη λίμνη, η ασφάλεια μιας κοιλάδας ή η πυκνότητα ενός δάσους.

 

 

Αυτή η συλλογή είναι το αποτέλεσμα μιας αναζήτησης για ίχνη, αυτής της καλλιτεχνικής εξερεύνησης της φύσης, είτε μέσω της εκπληκτικής προβολής των σκιαγραφιών του τοπίου είτε μέσω μιας πολύ κοντινής παρατήρησης της αισθησιακής φύσης και των στοιχείων της όπως η γη, το νερό, η άμμος, η πέτρα, το ξύλο ή το βρύο. Η συλλογή PERSONAL LANDSCAPES παρουσιάζει την αισθησιακή σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης και το μεταφέρει σε μια άλλη μορφή τοπίου, το κατοικημένο τοπίο, το οποίο σήμερα περισσότερο από ποτέ, όπως η φύση, είναι ένας τόπος οικειότητας και χαλάρωσης.

 

 

The Brochure

Personal Landscapes – The moodboards

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων MODERN GRAPHICS

Zimmer Rohde-Modern Graphics-ZR-007

MODERN GRAPHICS

 

Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη σε μοντέρνα γραφικά που λειτουργούν ως πολιτιστική απελευθέρωση, πρωτοποριακή πειθαρχία νέων, καθαρών αισθητικών και τεχνικών καινοτομιών. Η αισθητική της τέχνης και της αρχιτεκτονικής όπως τις γνωρίζουμε σήμερα, επηρεάστηκαν σημαντικά από τη βιομηχανική επανάσταση. Οι νέες μέθοδοι παραγωγής έγιναν μια επιλογή για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα ήταν η μεταμόρφωση των δημιουργικών διαδικασιών του τρόπου συνεργασίας της τέχνης και της βιομηχανίας. Η γραφική τέχνη γνώρισε μια σχεδόν επαναστατική ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές εκτύπωσης που έδωσαν στους εικαστικούς καλλιτέχνες την ευκαιρία να απελευθερωθούν από τις παραδοσιακές διαδικασίες, προωθώντας την πολιτιστική αλλαγή για την οποία η σύγχρονη εποχή είναι τόσο γνωστή σήμερα. Η νέα συλλογή από το Zimmer + Rohde αποκτά το πνεύμα της νεωτερικότητας με τα σχέδια και τα χρώματα, αλλά και με την ανάπτυξη της πρώτης ποιότητας 100% ανακυκλωμένου υφάσματος που ονομάζεται RE-MIX.

 

 

The Collecting Book

The Brochure

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων BOTANICAL GARDEN

BOTANICAL GARDEN

 

 Ακριβώς όπως σε ένας βοτανικός κήπος, καλλιεργείται φέρνοντας τάξη στην πλούσια άγρια φύση της χλωρίδας και της πανίδας,  έτσι και ο σχεδιασμός αυτής της συλλογής βασίζεται σε προηγμένες τεχνολογίες κλωστοϋφαντουργίας και προσφέρει όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που απαιτούν τώρα οι πελάτες. Το πνευματικό ταξίδι της συλλογής μέσα στο χρόνο αρχίζει στον πρώτο βοτανικό κήπο του 16ου αιώνα και κορυφώνεται στα έξυπνα δωμάτια του μέλλοντος.

 

 

The brochure

Z + R

Η Συλλογή Υφασμάτων CIRCUS

CIRCUS

 

Η συλλογή CIRCUS είναι ένας φόρος τιμής στο τσίρκο και στο πώς συνδυάζει αριστοτεχνικά το θέαμα και τη δεξιοτεχνία. Εκτός από την πολύχρωμη και πομπώδη εμφάνισή της, αντιπροσωπεύει εξαιρετικά και την επιδεξιότητα.

 

 

The brochure