Papier Français Ταπετσαρίες Τοίχου | CRIPE S.A.
Η Papier Français ειδικεύεται στην παραγωγή ιστορικών ταπετσαριών που ανακαλύφθηκαν στα αρχεία των πιο διάσημων ιδρυμάτων και επιλέχθηκαν για τη ...
Papier Français, Ταπετσαρίες Τοίχου, Ταπετσαρίες Τοίχων
47739
page-template-default,page,page-id-47739,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

The art of wallpaper

Η Papier Français ιδρύθηκε στο Παρίσι το 2019 και αποτελεί μια αποκλειστική και πολυτελής μάρκα που ειδικεύεται στην παραγωγή ιστορικών ταπετσαριών που ανακαλύφθηκαν στα αρχεία των πιο διάσημων ιδρυμάτων και επιλέχθηκαν για τη νεωτερικότητά τους.

 

Χάρη στην τεχνολογία του 21ου αιώνα, η Papier Français δίνει πνοή στις πιο εικονικές ταπετσαρίες των τελευταίων 200 ετών, που παράγονται στα ατελιέ της με απαράμιλλο επίπεδο ποιότητας, υπηρεσίας και εξατομίκευσης.

 

Η πρώτη συλλογή Papier Français, που εγκαινιάστηκε και κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τα αρχεία του BnF, διακρίνεται για την ιστορία, την ομορφιά και την επανεφεύρεση της.

 

 

papierfrancais.com

PAPIER FRANCAIS

Οι Συλλογές Ταπεσταριών Papier Français

Animals & Fruit

Ώριμα φρούτα, πουλιά και κατοικίδια ζώα, μια ολόκληρη γκάμα από ζεστά και στρογγυλά χρώματα, με τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός ηλιόλουστου τέλους της ημέρας, που θυμίζει όλες τις γεύσεις του καλοκαιριού στον ήσυχο κήπο …

 

Η γλυκύτητα των τόνων και των τρόπων τους έχει μια γοητεία στην οποία δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί!

Antiques & Arabesques

Μέσα από αντίκες και αραβουργήματα, ο Papier Français προσφέρει ένα όνειρο μεγαλοπρεπούς φινέτσας. Από την αρχαιότητα έως την Αναγέννηση, αναζητήστε με περιέργια και περπατήστε στα πολυτελή ρωμαϊκά προθάλαμα.

 

Τροχοί, κατσίκες, βάζα και κρατήρες! Μια υπέροχη συλλογή που διεγείρει τη φαντασία και τρέφεται από τις αρχαίες χίμαιρες!

Flowers & Plants

Λεπτά λουλούδια από τους κήπους μας, πυρακτωμένα μπουκέτα και πλούσια βλάστηση: είναι μια πραγματική λουλουδένια συμφωνία, μια πληθώρα χρωμάτων και τα πιο ποικίλα και όμορφα σχήματα, που προσφέρονται σε αυτό το φάσμα χιλίων αρωμάτων.

 

«Αγάπη μου, πάμε να δούμε αν το πρωί άνοιξε το τριαντάφυλλο μας …»

Geometrical & Architectural

Τι έκπληξη για όσους βλέπουν αυτή τη σειρά γεωμετρικών και αρχιτεκτονικών μορφών, τόσο τολμηρών όσο και απροσδόκητων! Ευθείες, σπασμένες ή κυματιστές γραμμές, διαμάντια, σέβρον ή τετράγωνα! Η απόλυτη ελευθερία πολλαπλασιασμού και συνδυασμού μοτίβων σε ζυγαριές, στρογγυλεμένες ή μυτερές, με αντιθέσεις χρώματος που χορεύουν στο χώρο μεταξύ σκιών και φωτός!

 

Μαθηματικοί ρυθμοί συνυφασμένοι με ποιητικές φράσεις που αποδίδουν μια μπαρόκ τέχνη σε συνδυασμό με την art deco!

Genre Scenes

Ας περπατήσουμε στα δάση και στους κήπους για να ανακαλύψουμε τα μυστικά των τρυφερών εραστών, ή στα χωράφια για να ακούσουμε τις τελευταίες μελωδίες του καλοκαιριού. Ένα κεφάλαιο στη συλλογή που εστιάζει σε σκηνές τύπου ή γοητείας.

 

The French ‘art de vivre! …”

Varia

Η συλλογή Varia είναι ο θησαυρός των παιδικών μας χρόνων. Άνοιξε την και χάσου μέσα της! Είναι το αρχείο όλων των δυνατών και απίθανων, παίζοντας με λινές και ασημένιες παλέτες, ροζέτες, ρίγες και λεπτή δαντέλα, σημαίες στον άνεμο και αστέρια στο στερέωμα.

 

Κοιτάξτε προσεκτικά, είναι ίσως στο κάτω μέρος αυτού του κορμού που κρύβεται μια ακαταμάχητη φαντασία!