KOHRO Υφάσματα Επίπλωσης | CRIPE S.A.
Η υφαντουργία Kohro κατασκευάζει διπλού φάρδους υφάσματα για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η Kohro είναι μια γνήσια έκφραση της ιταλικής ανωτερότητας, ...
KOHRO Υφάσματα Επίπλωσης, KOHRO Υφάσματα Επίπλων, KOHRO Upholstery
16779
page-template-default,page,page-id-16779,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
kohro-logo

Η υφαντουργία Kohro κατασκευάζει διπλού φάρδους υφάσματα για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η Kohro είναι μια γνήσια έκφραση της ιταλικής ανωτερότητας, γούστου, τρόπου ζωής και ποιότητας κατασκευής. Τα προϊόντα της δημιουργούνται με τις καλύτερες πρώτες ύλες και τις πιο εκλεπτυσμένες κλωστές. Οι συλλογές της αξιοποιούν την ιταλική πολιτισμική κληρονομιά συνυφαίνοντας τη φύση, την τέχνη, τον σχεδιασμό, τη δεξιοτεχνία και την εξυπηρέτηση. Ο τρόπος που ελέγχει την αλυσίδα εφοδιασμού των εξαιρετικών υφασμάτων της προσδίδει ένα πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Υφάσματα που εμπνέουν και ταυτοχρόνως εναρμονίζουν διαφορετικούς εσωτερικούς χώρουςμε φυσικό ή τεχνητό φως – κι όπου η κλωστοϋφαντουργική τεχνογνωσία και η αυθεντική δημιουργικότητα συνενώνονται και μετασχηματίζονται στην εκλεπτυσμένη ευαισθησία της Kohro για την καθημερινότητα και τη φιλοξενία στο σπίτι.

 

www.kohro.it

KOHRO Italy

Η Συλλογή Υφασμάτων THE FOREST NETWORK – 2023

ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ

 

Το βλέμμα που εμπνέει η συλλογή «THE FOREST NETWORK – Μια ισορροπημένη συνύπαρξη» στρέφεται στο αόρατο που ζωντανεύει το δάσος. Μικροί και μεγάλοι χώροι όπου διαφορετικά πλάσματα αλληλοεπιδρούν και συνεργάζονται για μια ζωτική ισορροπία. Αλληλένδετες υπάρξεις που δημιουργούν ένα σύνθετο, πολυσύχναστο αλλά ισορροπημένο κοινωνικό σύστημα. Μια κοινότητα όπου κάθε οργανισμός παίζει έναν συγκεκριμένο ρόλο.

 

Η νέα συλλογή KOHRO αποτύπωσε προσεκτικά τα μοτίβα της φύσης και την ευφυΐα των έμβιων όντων της, δουλεύοντας ακατάπαυστα για να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μαζί. Όλα σε έναν έπαινο του ζωηρού φυσικού δυναμισμού αλλά και του απαραίτητου για τη διατήρηση της ζωής, που συμπίπτει με μια εργατική και ειρηνική ισορροπία.

KOHRO Italy

Η Συλλογή Υφασμάτων THE RHYTHM OF LIGHT – 2022

Αντιλαμβανόμαστε το απείρως λεπτό, την κίνηση και το φως. Αυτή είναι η εξαιρετική ικανότητα του «The Rhythm of Light», της νέας συλλογής υφασμάτων KOHRO που εμπνέεται από τις λεπτομέρειες της Γης. Ένα νέο κεφάλαιο όπου τα φυσικά στοιχεία – αέρας, άνεμος, νερό και φως – γίνονται καλλιτέχνες και σχεδιάζουν όμορφα σχήματα και αποχρώσεις.

 

Το βαμβάκι, το λινό και το μαλλί χρησιμοποιούνται επιδέξια με πινελιές σενίλ για να δώσουν φωτεινότητα και ιριδισμό. Εφέ διάθλασης στα εκλεπτυσμένα δίχρωμα παιχνίδια του υφάσματος CONSTELLATION, αλλά και στο γυαλιστερό νήμα που χρησιμοποιείται για το MOAB και στην υφή slub του MANTUA. Ο «Ρυθμός του Φωτός» είναι ένας συνδυασμός στατικών και κινούμενων φυσικών μορφών, που διατηρούν το ρυθμό του φωτός.

KOHRO Italy
KOHRO Italy

Η Συλλογή Υφασμάτων MISSING LINKS – 2021 CAPSULE

Όπως οι καθαρές σκέψεις έρχονται στο μυαλό και συνδέουν τις αναμνήσεις μαζί, και χαράζουν νέες διαδρομές για μελλοντικές ιστορίες, τα έξι υφάσματα στην κάψουλα MISSING LINKS εμπνέουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς με άλλα υφάσματα της συλλογής και προσφέρουν νέες δυνατότητες, προσκαλώντας νέες κομψές ιδέες.

KOHRO Italy

Η Συλλογή Υφασμάτων A GONG ON THE RIVER

KOHRO Italy

Η Συλλογή Υφασμάτων WILD SPLENDOURS

KOHRO Italy

Η συλλογή λευκών ειδών της Kohro δίνει την ευκαιρία να συνεργαστεί ο πελάτης στον σχεδιασμό και στην παραγωγή λευκών ειδών για την κατοικία του κατά παραγγελία, για να ντυθούν η κρεβατοκάμαρα, το λουτρό και το τραπέζι. Το κλειδί για την εύκολη δημιουργία διαφόρων λευκών ειδών – σεντόνια, παπλωματοθήκες, καλύμματα, τραπεζομάντιλα και σετ είναι η δυνατότητα να συνδυάζονται κατά βούληση τα υφάσματα από την πλούσια συλλογή της Kohro. Όλα κατασκευάζονται στην Ιταλία με μεγάλη προσοχή και την καλύτερη ποιότητα, έτσι ώστε τα πιο φιλόδοξα σχέδια να μετατραπούν σε στιγμές καθημερινής κομψότητας.

 

KOHRO Italy