Τα νέα μας | CRIPE S.A.
26731
page-template-default,page,page-id-26731,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
DEDAR Flagship Showroom New York
GOLRAN Collection Presentation April 2018 Milano
LORO-PIANA-CRIPE-Monaco-Yacht-Show-2017

Η Loro Piana και η Cripe on board στο Monaco Yacht Show 2017.

dedar-2017-pachisi-cripe-news

Dedar Milano – Ο γεννημένος στην Ελβετία Camille Graeser,  με τις χρωματιστές και γεωμετρικές ζωγραφιές του, ήταν η έμπνευση πίσω από το ύφασμα  Pachisi της νέας μας συλλογής.

dedar-2017-cripe-news

Dedar αναγγέλλει ένα νέο τρόπο να κοιτάτε  τον τοίχο με το Screenshot της  Brigitte Niedermair και του  Martino Gamper, σε επιμέλεια της Helen Nonini.

Το Screenshot είναι ένα project conceptual  φωτογραφίας που συμπυκνώνει τα 500 χρόνια του μπλε χρώματος στην παραστατική τέχνη, τυπωμένα πάνω στο ύφασμα  Tabularasa της  Dedar.

kohro-in-patagonia

KOHRO Inspiration  «Ανηφόρισα το μονοπάτι και από την κορυφή ατένισα τη Χιλή. Μπορούσα να δω το ποτάμι, να λαμποκοπά και να κυλάει μέσα από τους κατάλευκους βράχους με λωρίδες από σμαραγδένιες καλλιέργειες στην κάθε όχθη του . Πέρα από τους βράχους, μακριά, βρισκόταν η έρημος. Δεν ακουγόταν τίποτα, παρά μόνο ο αέρας που βούιζε μέσα στ’ αγκάθια και σφύριζε μέσα από το ξερό χορτάρι και δεν υπήρχε το παραμικρό σημάδι ζωής πέρα από ένα γεράκι και ένα μαύρο σκαθάρι που αναπαυόταν πάνω στις λευκές πέτρες.»

dedar-milano-elle-decor-italia

Dedar Milano, Patricia Urquiola, Elle Decor Italia Grand Hotel – Το έργο της Patricia Urquiola είναι πάντα εφευρετικό και εμπνευσμένο. Η δουλειά της για το Elle Decor Italia Grand Hotel , όπου χρησιμοποίησε τα υφάσματα Sepentino της Dedar, ξεχωρίζει για άλλη μια φορά.

barca_front_article

“Le Monde d’Hermès” – Με πηγή έμπνευσης τον Πήγασο και τις Μεταμορφώσεις, το νέο τεύχος του “Le Monde d’Hermès”  εικονογραφεί τις προτάσεις του Οίκου για την ερχόμενη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι.

dedar_milano expo 2015_central

DEDAR at Expo Milano 2015  «Arts & Foods. Rituals since 1851» είναι ο τίτλος του περίπτερου της Expo που στήθηκε στο κέντρο της πόλης, μέσα στο Μουσείο Triennale του Μιλάνο.

Dedar Ideat  France Article Cripe

DEDAR Ideat, France, Sep – Oct 2016 – DEDAR Ideat, France, September – October 2016

N07A4108.CR2

Caza al asesino : Foto Sean Penn – Η SETTE E&D, S.L με χαρά ανακοινώνει ότι στη  φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση της νέας ταινίας του Σον Πεν, “The Gunman” («Σε θέση βολής»), πάνω στο κρεβάτι εμφανίζεται το προϊόν Kampala.

Dedar Milano Contract Hotel

DEDAR Ideat, France, Sep – Oct 2016 – DEDAR Ideat, France, September – October 2016

Our Window