ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Το πάθος μου γι’ αυτό που κάνω είναι ο δικός μου τρόπος να συνδέομαι
με τις επόμενες γενιές και το μέλλον.”

Tatti Papamichail

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το 1920, στο Como της βόρειας Ιταλίας, ο Filippo Mambretti ιδρύει την ομώνυμη εταιρεία υφασμάτων. 

Η φήμη της επιχείρησης εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και, μια γενιά αργότερα, η αναγνώριση γεννά το όνειρο για επέκταση. Έτσι, το 1974, ο γιος του Filippo, Peppo Mambretti και η Χρυσάνθη Παπαμιχαήλ δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη την εταιρεία CRIPE (CRIsanthi-PEppo), ένα εγχείρημα καρδιάς που στέφεται από μεγάλη επιτυχία. Η Αθήνα έρχεται σύντομα ως το επόμενο, φυσικό βήμα στην εξέλιξη της εταιρείας.  

Μέσα στα 50 χρόνια λειτουργίας της, η CRIPE διαρκώς εξελισσόταν. Επιδιώξαμε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές, εγχώριους και διεθνείς, ενώ εξασφαλίσαμε την αποκλειστική εκπροσώπηση για την Ελλάδα ενός εντυπωσιακού πορτφόλιο από εμβληματικά brands.  

Με κορυφαίους οίκους και ένθερμους πελάτες να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, βρεθήκαμε ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς υφασμάτων επίπλωσης. 

Η ιστορία μας είναι ένα εμψυχωτικό ταξίδι, γεμάτο δημιουργικότητα και ανάπτυξη. Από την Ιταλία μέχρι την Ελλάδα, τα όνειρα μας ήταν πάντα μεγάλα και η στάση μας στην αγορά πάντα αποφασιστική – έτσι, οι στόχοι μας ευοδώθηκαν, πέρα από σύνορα και περιορισμούς. 

Η ιστορία και οι αξίες μας συνεχίζουν να εμπνέουν τους πελάτες μας μέχρι σήμερα. 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πάθος. Αφοσίωση. Επαγγελματισμός. Αυτές είναι οι αξίες της CRIPE 

Από το 1974 μέχρι σήμερα, ο γοητευτικός κόσμος της CRIPE προσέλκυσε ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια, τις καθημερινές πολυτέλειες και τις δυνατές εμπειρίες, την ποιότητα και τη συνέπεια. Ανθρώπους που εκτιμούν το πάθος και αναζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες. Πάνω σε αυτά τα κοινά ζητούμενα, χτίσαμε βαθιές, μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, και έτσι θα συνεχίσουμε.  

Την ομάδα μας συνθέτουν δημιουργικοί άνθρωποι με διαφορετικές δεξιότητες οι οποίοι στοχεύουν στην υλοποίηση μοναδικών έργων με διακριτή ταυτότητα.  

Ανεξάρτητα από την κλίμακα του έργου που αναλαμβάνουμε, και το αν πρόκειται για εξ αρχής ανάληψη ή για παροχή συμβουλευτικών ιδεών, όλοι εμείς στην CRIPE δουλεύουμε με γνώμονα τις ανάγκες σας, παρακάμπτοντας τις δυσκολίες και κάνοντας τη διαφορά. 

thess-showroom-1

SHOWROOM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 212, στη Θεσσαλονίκη, το showroom της CRIPE σας περιμένει να το ανακαλύψετε.  

Ένα περίτεχνο κτίριο με έντονα στοιχεία Εκλεκτικισμού, σχεδιασμένο από τον γνωστό αρχιτέκτονα Γιάκο Μοντιάνο, το 1904, εν μέσω ακόμα Οθωμανικής κατοχής, ο χώρος μας προσφέρεται από μόνος του ως μια ξεχωριστή εμπειρία.  

Σε αυτήν την υποβλητική ατμόσφαιρα, ενός κτιρίου που μάλιστα έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού, μια εντυπωσιακή συλλογή υφασμάτων και διακοσμητικών στοιχείων, μαζί με την πιο έμπειρη ομάδα ειδικών της αγοράς, είναι στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε τον χώρο που φαντάζεστε.  

Το showroom της Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης όσων αγαπούν το interior design, επαγγελματιών και πελατών με τους οποίους μας συνδέει ένας κοινός κώδικας αισθητικής, αλλά και εκείνων που αναζητούν κάτι μοναδικό. 

SHOWROOM ΑΘΗΝΑΣ

Το αθηναϊκό μας showroom, ένας διακριτικά πολυτελής χώρος τριών ορόφων στη Λεωφόρο Κηφισίας 194, στο Χαλάνδρι, σας ανοίγει τις πόρτες σε έναν σαγηνευτικό κόσμο από χρώματα και υφές, όπου όλα σας τα όνειρα μπορούν να πάρουν μορφή.   

Στην CRIPE, δημιουργούμε πέρα από στερεότυπα. Κάθε νέο project αποτελεί για εμάς μια πρόκληση και συγχρόνως μια ευκαιρία να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο.  

Είμαστε εδώ, για να σταθούμε δίπλα σας στον σχεδιασμό και την αναμόρφωση των χώρων όπου εργάζεστε ή κατοικείτε. 

athens-showroom-1